2. juni 2014

SPØRGSMÅL?

Hej alle sammen

Jeg har ingen idéer om, hvem som følger min blog. Men hvis der er nogle som er kommende udvekslingsstudenter, som har nogle spørgsmål på hjertet. Så ville jeg elske at svare, og jeg er fuldstændig ligeglad med, hvis du synes det er et latterligt spørgsmål bring it on!

Knus Oline

3 kommentarer:

  1. Har du haft hjemve og hvad er dine metoder til at komme over det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hi there!

      Jeg havde lidt hjemve i den første måned! Men det er ganske normalt og har ikke haft det så meget siden. Når jeg har hjemve prøver jeg at holde mig beskæftig med andre ting, så jeg ikke behøver at tænke på dem derhjemme. Men for mig hjalp det at tale med min mor derhjemme omkring det, og hun hjalp mig også igennem det. De fleste vil sige, at det er dumt at tage kontakt med dem derhjemme når du har hjemve, da det vil gøre det svære... Jeg skypede også med andre udvekslingsstudenter som også er i USA fra Danmark, og det hjalp også rigtig meget. Så der er mange forskellige måder at tackle det på. Håber jeg gav dig et svar, hvis ikke! Spørg igen ;)

      Slet
  2. Jeg overvejer at rejse med Rotary men vil først høre lidt fra en der har prøvet det. Hvordan har de hjulpet dig? Har de været gode til at forberede dig? Hvordan har din oplevelse af Rotary været? :)

    SvarSlet